Φάουστ | Παράταση παραστάσεων!

Ο «Φάουστ» του Γκαίτε ανέβηκε τη σεζόν 2021-2022 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις σε μια παράσταση που καθήλωσε το κοινό. Για όσες και όσους δεν έχετε προλάβει, δύο ακόμα παραστάσεις ανεβαίνουν την Κυριακή 8 και την Κυριακή 15 Μαΐου.

Κάντε την κράτησή σας εδώ.
Γενική είσοδος: 15€ | 65+ και ΑμΕΑ: 12€ | Άνεργοι και φοιτητές: 10€

Είπαν για την παράσταση:

«Ένα έργο τόσο επίκαιρο που αποδεικνύει πόσο μπροστά ήταν ο Γκαίτε για την εποχή του. Και αυτό το αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας το παρουσίαζει η σκηνοθέτις Χρυσάνθη Κορνηλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αιώνια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό ξεδιπλώνεται μπροστά σου και είναι τόσο δυνατές οι ερμηνείες των ηθοποιών που τα πάθη, τα ερωτήματα, και τα συναισθήματα των ρόλων που υποδύονται μεταφέρονται αβίαστα στον θεατή. Η παράσταση αυτή είναι ένα πραγματικό κέντημα. Οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και δεμένοι σαν τους κρίκους μίας νοητής αλυσίδας καταφέρνουν να στηρίξουν το έργο. […]»

«Ένα θεατρικό κατόρθωμα σκηνοθετικά και ερμηνευτικά. Λαμβάνοντας υπόψιν το φιλοσοφικό βάθος του έργου του Γκαίτε το να ανέβει μια τέτοια παράσταση δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά η Χρυσάνθη Κορνηλίου τα κατάφερε παρουσιάζοντας το έργο ατόφιο, χωρίς περιττά στολίδια και μοντέρνες ανούσιες παρεμβάσεις. Οι ερμηνείες των ηθοποιών εξαιρετικές. […]»

«Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ενδιαφέρουσα σκηνοθετική προσέγγιση με εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς.»

Δείτε περισσότερες από τις κριτικές εδώ.

Συντελεστές της παράστασης:

Δραματουργική επεξεργασία/προσαρμογή κειμένων σε πεζό λόγο/σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Δαφνιωτίδης
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Φάουστ

Γιώργος Καπετανάκος: Μεφιστοφελής

Ιωάννα Χρυσομάλλη: Μαργαρίτα

Έφη Χαντζούλη: Μάρθα

Γιάννης Δαφνιωτίδης: Βάγκνερ, σπουδαστής, Βαλεντίνος

Ευδοκία Κατερινιού: στρίγγλα, Λίζα

Κάντε την κράτησή σας μέσω VIVA, ή τηλεφωνικά στο 2108613739.

2022-04-30T11:18:48+00:00