Αριθμοί και Αποκαλύψεις στην Ζωή μας

When:
11/03/2017 @ 16:00
2017-03-11T16:00:00+02:00
2017-03-11T16:15:00+02:00
Cost:
Free

Αριθμοί και Αποκαλύψεις στην Ζωή μας

Ομιλία της Δέσποινας Α. Σπυρίδωνος

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, 4 – 7 το απόγευμα

Είσοδος ελεύθερη

Εξέλιξη είναι ο νόμος της ζωής.

Αριθμός είναι ο νόμος του σύμπαντος.

Ενότητα είναι ο νόμος του Θεού,

    δίδαξε ο Πυθαγόρας.

Ανακάλυψε την μυστική σημασία τους και την αντιστοιχία τους με τις παγκόσμιες αρχές.

Αρχίζοντας λοιπόν θα παρουσιάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των εννέα πρώτων αριθμών (1-9) κοινά για όλους και όλα.

Στην συνέχεια θα ανοίξουμε το κεφάλαιο της Αριθμολογίας. Την τέχνη και επιστήμη που μας επιτρέπει με εύκολο, γρήγορο και κατανοητό τρόπο να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε όλες τις πτυχές του Εαυτού είτε σαν προσωπικότητα είτε σαν βαθύτερη ουσία.

Χαρίσματα, ταλέντα, εμπόδια, δυσκολίες, μαθήματα, προκλήσεις και όχι μόνο ξεδιπλώνονται μπροστά μας μέσα από την ενδελεχή μελέτη και ανάλυση του ονοματεπωνύμου και της ημερομηνίας γέννησης μας.

Με κέντρο την καρδία και οδηγό τους αριθμούς θα ταξιδέψουμε λοιπόν στην Χώρα της Αλήθειας και της Κατανόησης.

Λίγα λόγια για την Δέσποινα Α. Σπυρίδωνος

Η Δέσποινα Α. Σπυρίδωνος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Χημεία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από μικρή είχε μεγάλη έφεση και αγάπη στα μαθηματικά και στους αριθμούς. Στα πρώτα εργασιακά βήματα ασχολήθηκε με την διδασκαλία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του εμπορίου, των πωλήσεων και της επικοινωνίας ανοίγοντας ακόμα και την δική της επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία. Η δραστηριότητα της αυτή της χάρισε πολύτιμα εφόδια, γνώσεις και εμπειρίες ανεκτίμητα αποκτήματα για την τωρινή της εξέλιξη.

Από το 1989 ξεπρόβαλλε έντονο το ενδιαφέρον της για ό,τι εσωτερικό και ανθρωπιστικό. Ξεκίνησε με την ψυχολογία, ψυχοθεραπεία και συνέχισε με την μεταφυσική και τον εσωτερισμό.

Έκανε 3 χρόνια σπουδές στην Αριθμολογία και την Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία. Παρακολούθησε πλήθος ειδικών σεμιναρίων εσωτερισμού, θεραπευτικής αγωγής και φιλοσοφίας. Συμμετείχε σε ομάδες διαφορετικής ιδεολογίας και κουλτούρας με σκοπό τα προσωπικά συμπεράσματα και την πνευματική της εξέλιξη.

Σήμερα διδάσκει Πυθαγόρεια Αριθμολογία – Αριθμοσοφία και ό,τι σχετίζεται με τους αριθμούς. Συμβουλεύει, υποστηρίζει και χρωματίζει τον δρόμο της αυτογνωσίας μέσα από τους αριθμούς.

2017-03-02T07:16:54+00:00